Seyrantepe Evden Eve Nakliyat

Seyrantepe Evden Eve Nakliyat

Seyrantepe Evden Eve Nakliyat olarak yılların verdiği birikim ve tecrübe ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

İlerleyen teknoloji ve yeniliklere uyum sağlayarak her geçen gün kendimizi geliştirerek sizlere daha profesyonel hizmet vermeyi ilke edindik.

Bunun yanı sıra Ofis Taşımacılığı, Fuar ve Stand taşımacılığı ve aynı zamanda depolama hizmetleri de vermekteyiz. Yaptığımız çalışmalar esnasında birinci kalite malzemelerle ambalajlama hizmeti yaparak yeni ve kasaları düzgün araçlarla sizlere hizmet vermekteyiz.

Depolama işleminde ise sizin istediğiniz büyüklükte ve sizin istediğiniz süre zarfında yer temin etmekteyiz. Depolama ücretimiz gayet uygun ve depolarımız çok düzenlidir.

Geniş araç filomuz ile ihtiyaca göre araç seçenekleri ile 24 saat kesintisiz hizmet vermekteyiz. Bize 0532 270 79 05 numaralı telefondan 24 saat ulaşabilirsiniz.

Yıllardır Seyrantepe Mahallesi İ. Karaoğlanoğlu Caddesi İspar İş Merkezi No:105 /181 adresinde bulunup Seyrantepe Civarındaki tüm şirket ve ev taşımlarının yaklaşık %80’nini biz gerçekleştirmiş olup müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutup çözüm odaklı bir şekilde para kazanmaktan önce müşteri kazanmayı hedef edinmiştiriz. Bu doğrultuda yıllardır yorulmadan bıkmadan ve usanmadan çalışmaya gayret ediyoruz.

Seyrantepe Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Taşınmadan önce ekpertiz elemanımız gelip önceden eşyalarınıza bakıp sizinle görüşüp nasıl bir taşınma olacağı,ne büyüklükte bir araç geleceği kaç personelin taşıma yapacağı taşınma günü ve maliyetini sizle önceden belirlemiş olur. Bu işlemler geçildikten sonra herhangi bir problem çıkmasın diye taşınma gününden iki gün önce tekrar teyitleşilerek program yapılmış olur.

Taşınma günü herhangi bir aksilik çıkmasın diye sizin site yönetiminizden taşınma iznini almış olmanız gerekmektedir.Gerekli bu izinler alındıktan sonra bizimle irtibata geçip taşınma saatini netleştirmemiz gerekmektedir. Belirtilen yer ve saatte ekibimiz oraya gelerek gerekli çalışmalara başlamaktadır.

Sosyal Medya hesaplarımız bulunmaktadır. İnstagram hesabımıza bu linkten ulaşabilirsiniz. Seyrantepe Evden Eve Nakliyat olarak Seyrantepe’deki çoğu kurumsal firmada hakkımızda referans alabiliriniz.

Seyrantepe Genç Nakliyat ekibi olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. Detaylı bilgi ve ekspertiz hizmeti almak için 0532 270 79 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Sehir içi ve Şehirler arası hizmet vermekteyiz, diğer hizmet verdiğimiz bölgelere buradan ulaşabilirsiniz.

Yorum bırakın

Hemen Ara